Deze week waren Eddie en Kevin aanwezig in de AFM studio. Het eerste uur live, tweede uur een digitale playlist i.v.m. de avondklok.

Eerste uur:
W.E.T. – Big Boys Don’t Cry
Rob Zombie – The Enternal Struggles Of The Howling Man
Korpiklaani – Sanaton Maa
Album v/d maand: Soen – Dissident
Lagerstein – Shoey Song
Jorn – Faith Bloody Faith
Vortex – Metallic Dawning
Cannibal Corpse – Inhumane Harvest
Metalite – Peacekeepers
Anthrax – Black Loudge
After All – Shadow of the Mind

Tweede uur:
Sacred Reich – Crimes Against Humanity
Cover v/d week: Iron Maiden – Kill Me Ce Soir
Perzonal War – For The Last Time
Memoriam – Onwards into Battle
Baggerbox: Toy Dolls – Dig That groove Baby
Immortal – Frozen by Icewinds
Red – Globe
Trouble – Psychotic Reaction
Within Temtation – Frozen
Satan’s Fall – Forever Blind
Snakes and Sirens – My Mind
Wehrmacht – Shark Attack
Hexx – Entagled in Sin