Rock of Ages Radio

Elke dinsdag van 20.00 tot 22.00 op Aladna FM en op de stream. 2 uur Hard Rock en Metal op je radio met een lekker mix van nieuw en oud materiaal. Luister live via AFM of Luister in je player. Terugluisteren kan via Uitzending gemist op de site van AFM

We hebben ook een eigen themakanaal, dat vind je hier

 

Rock of Ages Festival

De grootste vaderlandse bands traden de afgelopen jaren reeds op bij het Rock of Ages festival. 3 maart was het laatste festival in Oerkroeg Schiller.

 

 

Afdrukken

Pagans Mind

Geschreven door Theo Bauhuis. Gepost in Festivalbands

Al in 2014 hadden we Pagans Mind op het oog om te headlinen op Rock of Ages. Toen ging het niet door omdat ze al een boeking hadden die exclusiviteit voor dat jaar in Nederland eiste. Des te trotser zijn we dat dit keer wij Pagans Mind exclusief naar Nederland kunnen halen.

Een waardige headliner voor 15 jaar festival. Eerder stonden ze al als headliner op Progpower in Baarlo en op de mainstage van Graspop metal meeting. En nu komen ze dus naar het podium van de Oerkroeg. Voor Pagans Mind even een uitstapje om de kop legen te spelen en fris verder te kunnen in de studio voor hun nieuwe album dat ook dit jaar uit komt.

Bekijk vast hun ultra hd video Full Circle op www.pagansmind.com