Rock of Ages Radio

Elke dinsdag van 20.00 tot 22.00 op Aladna FM en op de stream. 2 uur Hard Rock en Metal op je radio met een lekker mix van nieuw en oud materiaal. Luister live via AFM of Luister in je player. Terugluisteren kan via Uitzending gemist op de site van AFM

We hebben ook een eigen themakanaal, dat vind je hier

 

Rock of Ages Festival

De grootste vaderlandse bands traden de afgelopen jaren reeds op bij het Rock of Ages festival. 3 maart was het laatste festival in Oerkroeg Schiller.

 

 

Afdrukken

Seven Thirty

Geschreven door Theo Bauhuis. Gepost in Festivalbands

Seven Thirty knalt ROA2018 open

Ruim een jaar terug hadden we deze heren al eens in de studio om hun album te promoten en het daarop volgende festival zagen ze aan hun neus voorbij gaan doordat de jonge talenten van White boy Wasted een podiumplek hadden veroverd. Zo konden ze wel mooi laten zien dat muziek in de genen zit, want er zit een heel direct lijntje tussen.

Bassist Twan Jacobs zal niet onbekend voorkomen, die kennen we in Aalten al van Wycked Mystic. Ook Hein van Kastel en Nick Helmond zijn niet onbekend in de metal wereld, beiden zaten in The Breeze.

Gedegen robuuste metal, dat is waar ze voor staan en tegenwoordig ook menig concert mee enthousiast weten te krijgen. Gewoon even luisteren op hun site: www.seventhirty.nl